Bespaar op uw energiekosten met WoonEnergie

Wilt u lagere woonlasten? Denk dan ook eens aan het verlagen van uw energiekosten.
Wij adviseren WoonEnergie. Want WoonEnergie heeft een speciaal BespaarPlan ontwikkeld. Stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening.


Wie is WoonEnergie?
WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland speciaal voor klanten van woningcorporatie. WoonEnergie is opgericht door meer dan driehonderd woningcorporaties, met als doel: lagere energiekosten voor haar klanten. Er doen nu al ruim 70.000 klanten mee.

Waarom WoonEnergie?

  • WoonEnergie heeft een scherp energietarief, met Top 3 prijsgarantie. Dat betekent dat deze tarieven bij de laagste drie in de markt van vergelijkbare aanbiedingen behoren. Altijd. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.
  • WoonEnergie helpt u energie te besparen met tips en hulpmiddelen. Zo brengt u uw energiekosten nog verder omlaag.
  • Alle stroom van WoonEnergie is 100% groen, zonder extra kosten. U draagt dus meteen bij aan een beter milieu.

Wie wil besparen op energie, kiest voor het BespaarPlan van WoonEnergie: Het BespaarPlan is ontwikkeld samen met Milieu Centraal, de onafhankelijke voorlichtingsorganisatie voor informatie over energie en milieu. Zo weet u zeker dat het BespaarPlan en de bespaarvoorbeelden realistisch en haalbaar zijn.

Top 3 van beste energieleveranciers
WoonEnergie heeft al veel tevreden klanten. Over 2011 werd WoonEnergie derde in het rijtje van  beste energieleveranciers in het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van onderzoeksbureau GfK. Klanten vinden de betrouwbaarheid, de prijs en de klachtenafhandeling goed. Ook de gratis en goed bereikbare klantenservice van WoonEnergie scoort hoog.  

Aanmelden is eenvoudig
Aanmelden bij WoonEnergie kan snel en eenvoudig. Ga naar www.woonenergie.nl en laat uw gegevens achter. Of stuur gratis de antwoordkaart op die u thuis ontvangt of al heeft ontvangen. WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor u. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.woonenergie.nl  U kunt ook bellen: 0900 – 200 81 14 (lokaal tarief). Dat kan op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur.