Bespaar op jouw energiekosten met WoonEnergie

Wil je lagere woonlasten? Denk dan ook eens aan het verlagen van jouw energiekosten.
Wij adviseren WoonEnergie. Want WoonEnergie heeft een speciaal BespaarPlan ontwikkeld. Stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening.


Wie is WoonEnergie?
WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland speciaal voor klanten van een woningcorporatie. WoonEnergie is opgericht door meer dan driehonderd woningcorporaties, met als doel: lagere energiekosten voor haar klanten. Er doen nu al ruim 70.000 klanten mee.

Waarom WoonEnergie?

  • WoonEnergie heeft een scherp energietarief, met Top 3 prijsgarantie. Dat betekent dat deze tarieven bij de laagste drie in de markt van vergelijkbare aanbiedingen behoren. Altijd. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.
  • WoonEnergie help je energie te besparen met tips en hulpmiddelen. Zo brengt je jouw energiekosten nog verder omlaag.
  • Alle stroom van WoonEnergie is 100% groen, zonder extra kosten. Je draagt dus meteen bij aan een beter milieu.

Wie wil besparen op energie, kiest voor het BespaarPlan van WoonEnergie: Het BespaarPlan is ontwikkeld samen met Milieu Centraal, de onafhankelijke voorlichtingsorganisatie voor informatie over energie en milieu. Zo weet je zeker dat het BespaarPlan en de bespaarvoorbeelden realistisch en haalbaar zijn.

Top 3 van beste energieleveranciers
WoonEnergie heeft al veel tevreden klanten. Over 2011 werd WoonEnergie derde in het rijtje van  beste energieleveranciers in het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van onderzoeksbureau GfK. Klanten vinden de betrouwbaarheid, de prijs en de klachtenafhandeling goed. Ook de gratis en goed bereikbare klantenservice van WoonEnergie scoort hoog.  

Aanmelden is eenvoudig
Aanmelden bij WoonEnergie kan snel en eenvoudig. Ga naar www.woonenergie.nl en laat jouw gegevens achter. Of stuur gratis de antwoordkaart op die je thuis ontvangt of al heeft ontvangen. WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor jou. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.woonenergie.nl  Je kan ook bellen: 0900 – 200 81 14 (lokaal tarief). Dat kan op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur.