Slimmer Kopen Service

Met Slimmer Kopen® helpt Trudo jou te profiteren van alle voordelen van een eigen woning. Én je kunt gebruikmaken van verschillende Slimme Services, zowel voor als na de koop, zodat je onbezorgd en voordelig geniet van jouw Slimmer Kopen® thuis!

 

CV Onderhoudsabonnement

Trudo wil je als Slimme Koper zoveel mogelijk laten profiteren van de voordelen van een eigen woning. Ook als het gaat om zaken als onderhoud en verzekering. Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid ‘mee te liften’ met de grootschalige en dus aantrekkelijke deals die wij met onze leveranciers voor onze huurwoningen hebben gesloten. Bijvoorbeeld met het CV Onderhoudsabonnement via Van Den Hoff Installatiebedrijf.

 

Ontstoppingsregeling

Niets zo vervelend als een verstopt toilet. Douchewater dat niet wegloopt. Een verstopte gootsteen of afvoer van vaatwasser of wasmachine. Of een regenpijp die potdicht lijkt te zitten. Een probleem dat je liever aan professionals overlaat. Via de ontstoppingsregeling wordt het met eén telefoontje naar Taurus Riooltechniek gefixt!

 

Hypotheekadvies

Het financiële onderdeel van een woningaankoop vraagt om aandacht en zorg. En dat kun je van onze hypotheekadviseurs verwachten.

 

Kooprecht

Trudo heeft een paar duizend van haar huurders een kooprecht verstrekt. Deze huurders hebben binnen nader afgesproken kaders het persoonlijk recht gekregen om van Trudo een aanbod tot koop van de door hen gehuurde woning te ontvangen.

 

Woonenergie

Wil je lagere woonlasten? Denk dan ook eens aan het verlagen van jouw energiekosten. Wij adviseren WoonEnergie. Want WoonEnergie heeft speciaal voor huurders een BespaarPlan ontwikkeld. Stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening.

 

Woonfraude

Trudo pakt woonfraude aan. Als je denkt dat iemand woonfraude pleegt in een woning van Trudo, geef dit dan aan ons door. Trudo vindt het belangrijk om woonfraude aan te pakken, want:

  • woningzoekenden moeten soms lang wachten op een woning. Het is niet eerlijk als mensen voordringen door in de woning van iemand anders te gaan wonen, of als iemand zijn/haar woning niet bewoont;
  • sociale huurwoningen hebben een lage huur omdat de huurder geen hoge huur kán betalen. Het is niet juist als de huurder winst maakt op het verhuren van de woning;
  • de woningen zijn vaak niet geschikt voor de (illegale) andere activiteiten. Zo kunnen hennepkwekerijen zorgen voor brandgevaar, lekkages en schimmel;
  • ongewenste bewoners maken zich vaak weinig zorgen om de buurt. Ze veroorzaken vaker overlast en/of een onveilig gevoel.

Lees op de site van Trudo alles over woonfraude en meld woonfraude via het woonfraude-formulier