Slimmer Kopen Service

Met Slimmer Kopen® helpt Sint Trudo u te profiteren van alle voordelen van een eigen woning. Én u kunt gebruikmaken van verschillende Slimme Services, zowel voor als na de koop, zodat u onbezorgd en voordelig geniet van uw Slimmer Kopen® thuis!

 

CV Onderhoudsabonnement

Sint Trudo wil u als Slimme Koper zoveel mogelijk laten profiteren van de voordelen van een eigen woning. Ook als het gaat om zaken als onderhoud en verzekering. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid ‘mee te liften’ met de grootschalige en dus aantrekkelijke deals die wij met onze leveranciers voor onze huurwoningen hebben gesloten. Bijvoorbeeld met het CV Onderhoudsabonnement via Van Den Hoff Installatiebedrijf.

 

Ontstoppingsregeling

Niets zo vervelend als een verstopt toilet. Douchewater dat niet wegloopt. Een verstopte gootsteen of afvoer van vaatwasser of wasmachine. Of een regenpijp die potdicht lijkt te zitten. Een probleem dat u liever aan professionals overlaat. Via de ontstoppingsregeling wordt het met eén telefoontje naar Taurus Riooltechniek gefixt!

 

Hypotheekadvies

Het financiële onderdeel van een woningaankoop vraagt om aandacht en zorg. En dat kunt u van onze hypotheekadviseurs verwachten.

 

Kooprecht

Sint Trudo heeft een paar duizend van haar huurders een kooprecht verstrekt. Deze huurders hebben binnen nader afgesproken kaders het persoonlijk recht gekregen om van Sint Trudo een aanbod tot koop van de door hen gehuurde woning te ontvangen.

 

Woonenergie

Wilt u lagere woonlasten? Denk dan ook eens aan het verlagen van uw energiekosten. Wij adviseren WoonEnergie. Want WoonEnergie heeft speciaal voor huurders een BespaarPlan ontwikkeld. Stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening.