Kopen voor een prijs tot 30% onder de marktwaarde? Het kán met Slimmer Kopen®

Slimmer Kopen
De prijs, de hoge maandlasten en de risico’s. Dat zijn doorgaans de redenen die iemand ervan weerhouden een (andere) woning te kopen. Geldt dat ook voor u? In dat geval is Slimmer Kopen® misschien een slim idee. Want Slimmer Kopen® biedt u optimale zekerheid en tientallen procenten korting op de koopprijs.

Slimmer Kopen(r) The Next Step
Trudo introduceert in 2021 Slimmer Kopen® The Next Step.  Dat is Slimmer Kopen® zoals je het kent, maar dan in een prijsklasse die is gericht op mensen met een middeninkomen. Lees hier meer over Slimmer Kopen The Next Step.

Trudo woonproduct
Slimmer Kopen® is een woonproduct van Trudo. Een product dat we hebben ontwikkeld, omdat we vinden dat ook mensen met een bescheiden inkomen de kans moeten krijgen om te kopen. Omdat ze op die manier eigen vermogen kunnen opbouwen door de waardevermeerdering van de woning en daardoor minder afhankelijk zijn. Omdat ze dan volledig baas in eigen huis kunnen zijn. En omdat iedereen het recht heeft om zelf te kiezen tussen kopen en huren.

Feiten & spelregels
Trudo verkoopt al langer Slimmer Kopen woningen en andere kopen-met-korting producten (Profijtwoningen, Profijtappartementen). De feiten en spelregels van in het verleden afgesloten contracten, wijken op een aantal punten af van de huidige Slimmer Kopen overeenkomst. Bestaande contracten blijven natuurlijk onverminderd van kracht. Raadpleeg daarom altijd het contract dat u in het verleden heeft afgesloten.

 

Download de brochure 'Slimmer Kopen, feiten & spelregels' hier als PDF.