Kopen voor een prijs tot 50% onder de marktwaarde? Het kán met Slimmer Kopen®

Slimmer Kopen®
De prijs, de hoge maandlasten en de risico’s. Dat zijn doorgaans de redenen die iemand ervan weerhouden een (andere) woning te kopen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval is Slimmer Kopen® misschien een slim idee. Want Slimmer Kopen® biedt je optimale zekerheid en tientallen procenten korting op de koopprijs.

Slimmer Kopen® The Next Step
Sinds 1 september 2021 is Slimmer Kopen® The Next Step van kracht. Dit betekent dat voor alle te koop komende Slimmer Kopen® woningen de nieuwe spelregels gaan gelden. Het aanbod van woningen is hierbij uitgebreid met woningen met een marktwaarde tot € 500.000 en de Slimmer Kopen® kortingspercentages zijn aangepast. Hoeveel korting je krijgt is afhankelijk van je inkomen en de marktwaarde van de woning. Lees hier meer over Slimmer Kopen The Next Step.

Trudo woonproduct
Slimmer Kopen® is een woonproduct van Trudo. Een product dat we hebben ontwikkeld, omdat we vinden dat ook mensen met een bescheiden inkomen de kans moeten krijgen om te kopen. Omdat ze op die manier eigen vermogen kunnen opbouwen door de waardevermeerdering van de woning en daardoor minder afhankelijk zijn. Omdat ze dan volledig baas in eigen huis kunnen zijn. En omdat iedereen het recht heeft om zelf te kiezen tussen kopen en huren.

Feiten & spelregels
Trudo verkoopt al langer Slimmer Kopen® woningen en andere kopen-met-korting producten (Profijtwoningen, Profijtappartementen). De feiten en spelregels van in het verleden afgesloten contracten, wijken op een aantal punten af van de huidige Slimmer Kopen overeenkomst. Bestaande contracten blijven natuurlijk onverminderd van kracht. Raadpleeg daarom altijd het contract dat je in het verleden hebt afgesloten.

Kortingstabel
Woningen met het Slimmer Kopen® label – dat kunnen zowel bestaande als nieuwe woningen zijn – worden met een fikse korting op de marktwaarde verkocht. De korting is afhankelijk van de marktwaarde van de woning en jouw inkomen. Je bepaalt als koper zelf jouw korting op de koopprijs, met een minimum van 10% korting. In onderstaande tabel zijn de kortingspercentages weergegeven. In de Slimmer Kopen® brochure wordt onderstaande tabel uitgebreid toegelicht.

 

Klik hier voor de Feiten en Spelregels-brochure van 2023.