E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Teun

Teun van de Merwe

Twee jaar geleden verhuisde Teun van de Merwe van Raamsdonkveer naar zijn Slimmer Kopen® appartement aan de Van Thienenlaan in Woensel. Een dezer dagen pakt hij zijn spullen weer bij elkaar … terug naar zijn dorp. Beviel het hem niet in Eindhoven? “Zeker wel! Maar ja, de liefde …”

Teun (30) werd in 2010 als software-engineer gedetacheerd bij Philips. Het zag ernaar uit dat hij daar wel een tijd kon blijven en dus gauw op zoek naar een woning. “Huren? Ofwel een lange wachtlijst ofwel veel te duur. Kopen? In je eentje nauwelijks te doen. Bij ons in Raamsdonkveer hadden ze destijds een kopen-met-korting product. Toen ik naar iets dergelijks zocht in Eindhoven, kwam ik uit bij Slimmer Kopen® van Trudo. Perfect!”40% Slimmer Kopen® korting
Binnen de kortste keren kreeg Teun een leuk appartement aangeboden. “Op een prima plek, een paar minuten fietsen van de stad en ook naar mijn werk kan ik makkelijk fietsen. Een flinke woonkamer, twee slaapkamers, keuken, douche, balkon. En dat voor maar € 89.000, inclusief 40% Slimmer Kopen® korting.”

Meteen verkocht voor een reële prijs
Het appartement zag er prima uit, al moest Teun wel wat investeren in een nieuwe keuken (“die had de vorige eigenaar maar half afgemaakt”) en een nieuw toilet (“daar was een inbouwtoilet gemaakt, waar helemaal geen ruimte voor was”). Muren getext, alles tiptop in orde. Maar dan verschijnt Nicole uit Raamsdonkveer en die is echt niet van plan om naar Eindhoven te verhuizen. En dus besluit het jonge stel om een koopwoning in haar woonplaats te zoeken. “Op dat moment blijkt het grote voordeel van Slimmer Kopen®,” besluit Teun. “Binnen no time kocht Trudo mijn appartement terug, voor een alleszins redelijk bedrag. Natuurlijk heb ik er wat verlies op geleden; de kosten koper heb je er niet uit en de woning was wat in waarde gedaald. Maar hé, in een tijd waarin bijna niemand kan verhuizen omdat ze hun woning aan de straatstenen niet kwijtraken, kunnen wij zo een nieuwe start maken in Raamsdonkveer. Geweldig toch?”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type