E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Nicole

Nicole Brouwers

Vier jaar geleden kocht Nicole Brouwers haar eerste woning. Ze woonde toen nog bij haar ouders en vond het langzamerhand tijd voor een eigen plek. Maar ja, op je tweeëntwintigste? En dan ook nog in je eentje kopen? “Waarom niet? Ik schreef me in voor Slimmer Kopen® en kreeg binnen de kortste keren een woning aangeboden. Een droomappartement voor nog geen € 90.000!”    

Om precies te zijn, betaalde Nicole € 89.000 voor haar appartement in Woensel. Dat was inclusief vijftig (!) procent Slimmer Kopen® korting. “Ik heb een leuke baan en een goed salaris, maar zonder die korting was me dat in mijn eentje natuurlijk nooit gelukt. Laat staan dat ik dan zo’n geweldig appartement had kunnen kopen.” Inderdaad, de jonge dame had mazzel. Een flinke woonkamer, twee slaapkamers, een balkon … “En een superdeluxe badkamer die de vader van de vorige eigenaar had uitgebouwd. Met ligbad én douche, helemaal top! De keuken trouwens ook. En alles zag er tiptop uit. Ik heb alleen een nieuwe vloer laten leggen en de boel geschilderd. Alles was knalgeel; vrolijk misschien, maar je moet er wel van houden.”In no time verkocht
Ondanks het feit dat ze het er zo naar haar zin had, heeft Nicole haar appartement inmiddels ingeruild. “Tja, de liefde hè? Ik leerde mijn huidige vriend Jan kennen en het ging zo lekker dat we besloten een andere woning te zoeken. Iets van ons samen. Een echt huis met een tuin. Gewoon, een volgende stap.” Met twee inkomens moest dat mogelijk zijn. Tenminste, als je je eigen woning kwijtraakt. “Dat was bij Trudo in een mum van tijd geregeld. We hadden een beetje haast omdat we een nieuwe woning vonden in Best, maar de mensen bij Trudo hebben me uitstekend en heel vlot geholpen. De prijs waarvoor mijn appartement werd teruggekocht, viel een beetje tegen, maar dat was in de huidige markt te verwachten. Maar ach, ik heb er die vier jaren ook geweldig van gewoond!”

Prima opstap
Nicole is uitstekend te spreken over Slimmer Kopen®. “Voor een starter een prima opstap naar de woningmarkt. Ook als je in je eentje bent. Nu we met zijn tweeën zijn, kunnen we verder, zonder hulp van Slimmer Kopen®. We zijn inmiddels verhuisd naar een gezellige en ruime eengezinswoning in Best. Met voor- en achtertuin. Had ik eerst een droomappartement, nu hebben we echt een droomhuis!”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type