E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Mark

Mark Gerrits

Mark Gerrits (28) is kapper, visagist, docent … én creatief. “Ik hou ervan om verschillende omgevingen in mijn huis te creëren, met verschillende sferen. Slimmer Kopen® geeft me daar alle ruimte voor.”

Mark kocht zijn hoekappartement aan de Menno van Coehoornlaan in 2009. “De prijs was pakweg € 175.000, maar met 50% Slimmer Kopen® korting was dat prima in mijn eentje te doen. Het is een driekamerappartement van zo’n 80 m². Echt verbouwd heb ik niet. Wel de wanden opnieuw laten stucen en alles fris geschilderd. Heel licht en kleurrijk. Maar zo ben ik altijd wel in de weer met mijn interieur.”

Mijn plek!
Waar Mark het nu zo naar zijn zin heeft, was voor hem eigenlijk de lelijkste plek van Eindhoven. “Maar toen ik eenmaal binnen kwam en de verschillende ruimtes met hun lichtinval zag en de flexibiliteit van dit soort flatjes ontdekte, was ik gelijk om. Het is een omgeving die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Zo heb ik van een gedeelte van de woonkamer met hout, gipsplaat en glas een tuinkamer gemaakt. Een soort serre met veel planten waar je heerlijk in de zon kunt zitten. En nu de buitenkant van het complex ook is opgeknapt en ik merk hoe centraal ik hier woon, is dit de mooiste plek van Eindhoven. Mijn plek!”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type