E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Casandra

Casandra Lijfrock

“Een lekker appartementje, maar óók naar Azië!”

Ze kocht een appartement in prima staat, maar heeft er een beetje een ‘bouwvalletje’ van gemaakt, lacht ze gekscherend. “Nee hoor, nog een week of drie en dan heb ik een plek die helemaal naar mijn zin is.” Casandra Lijfrock is bijzonder voortvarend aan de slag gegaan in haar Slimmer Kopen® woning.

Casandra (29 jaar) kocht begin september haar Slimmer Kopen® appartement aan de Generaal Coenderslaan in Woensel. Daarvoor huurde ze een benedenwoning in Hemelrijken. “Ik zocht iets meer ruimte. En vooral ook wat meer privacy. Als ik daar ’s avonds met vriendinnen op mijn balkonnetje een wijntje wilde drinken, kon de hele buurt meegenieten.”

Flink verbouwd
Kopen of huren, dat maakte Casandra in wezen niet zoveel uit. “Maar er is niet zoveel te huur. En de koopwoningen in de prijsklasse waarin ik zocht, waren bijna allemaal een- en tweekamerappartementen, dus dat schoot niet echt op. Totdat ik dit appartement kreeg aangeboden. Twee slaapkamers, een grote woonkamer, een flinke keuken … maar een piepklein badkamertje, waar ook nog eens de CV-ketel stond. Dat moest anders kunnen, dacht ik zo.” Rigoureus ging Casandra aan de slag. Vier muren gesloopt, twee nieuwe opgebouwd, alles gestukt. Nu heeft ze een grote  doorzonkamer met open keuken en een royale badkamer. “Lekker. Vooral op die woonkamer ben ik erg trots. Daar moest een dikke muur uit en dat heeft het nodige gezweet en gekerm gekost. Maar het was absoluut de moeite waard.”


Binnen én buiten genieten
Casandra betaalde voor haar appartement € 105.000,-, inclusief 25% Slimmer Kopen® korting. “Zonder die korting was het ook wel gelukt, maar ik wil niet werken om enkel te wonen. Binnenshuis moet alles top zijn, maar buitenshuis wil ik net zo goed genieten. Een feestje af en toe. Twee, drie keer per jaar een stedentrip. En als het even kan een verre reis. Azië staat bovenaan mijn lijstje!” Slim bekeken!

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type