E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Bianca

Bianca Hendriks

“Zonder die korting had ik destijds nooit in mijn eentje zo’n appartement op die locatie kunnen kopen. Bij de verkoop bleek de waarde weliswaar te zijn gedaald, maar Trudo nam een deel van het verlies voor zijn rekening. En het belangrijkste: mijn woning was binnen een dag of twee verkocht. En dat in deze tijd!” Bianca Hendriks heeft alle voordelen van Slimmer Kopen® in de praktijk ervaren.

Bianca koopt in augustus 2008 haar driekamerappartement aan het Wouter Hollemanplein, lekker dicht bij het centrum. Met 50% Slimmer Kopen® korting valt dat in haar eentje prima te doen en ze houdt nog genoeg over om flink te klussen. “Nieuwe badkamer en toilet, nieuwe keuken, alle wanden gedaan, overal nieuwe vloeren … Helemaal top.” Na een tijdje trekt vriend Wilco bij haar in. Beetje schuiven en schikken, maar het past allemaal net. Totdat Bianca zwanger raakt. “Dan is driehoog zonder lift toch niet helemaal wat je wilt. En dus zijn we op zoek gegaan naar een wat grotere, grondgebonden woning, liefst met een tuintje. Afgelopen december hebben we ons rijtjeshuis in Gestel gekocht. Comfortabel, ruim en we wandelen zo de stad in.” Met de kinderwagen dan, want half maart diende dochter Flore zich aan. En jawel, die kan over een tijdje heerlijk ravotten in de tuin. 


Voor reële prijs verkocht  
Het nieuwe thuis van Bianca, Wilco en Flore is een reguliere woning; geen Slimmer Kopen®. “Als je met zijn tweeën verdient, is dat ook niet meer zo nodig,” vindt Bianca. “Maar voor alleenverdieners en starters is Slimmer Kopen® ideaal. Ik hoefde alleen maar mijn handtekening te zetten en hup, mijn appartement was verkocht. Wel hebben we naast de taxateur van Trudo een eigen taxateur ingeschakeld; als je zoveel aan je woning hebt gedaan, is het toch wel belangrijk dat er een goede schatting van de waarde wordt gemaakt. De kosten van de verbouwing hebben we er niet helemaal uitgehaald. Dat kan ook moeilijk als je na drie jaar alweer verhuist. Maar uiteindelijk hebben we toch een heel reële prijs gebeurd. En de begeleiding door Erwin, de makelaar van Trudo vb&t, was echt geweldig. Hij dacht op alle mogelijke manieren met ons mee. In verband met de bepaling van de hoogte van de nieuwe hypotheek moesten we mijn appartement eerst verkopen, voordat we de nieuwe woning konden kopen. Dat Trudo zich daarbij zo flexibel opstelde, gaf een heleboel rust. Wel zo fijn als je vijf maanden zwanger bent!”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type