De zekerheden van Slimmer Kopen

Zekerheid 1: u weet wat u koopt 

Koopt u een Slimmer Kopen® woning, dan weet u precies wat u koopt. Bij aankoop wordt u uitgebreid geïnformeerd over de kwaliteit van de woning via een kopie van het taxatierapport en een certificaat van het energielabel. Koopt u een appartement, dan geeft Trudo u precies aan welk onderhoud aan het appartementengebouw u kunt verwachten. Als koper van een eengezinswoning ontvangt u naast het taxatierapport een kopie van de bouwtechnische keuring die specifiek voor uw woning is verricht. 

 

Zekerheid 2: u weet waar u woont

Als Slimme Koper heeft u ook de zekerheid dat u in een regulier bewoonde omgeving woont. Want net zoals huurders niet mogen onderverhuren, geldt voor elke Slimmer Kopen® woning een zelfbewoningplicht. De eigenaar moet er zelf gaan wonen en mag de Slimmer Kopen® woning dus niet veranderen in een studentenhuis of pension. Wel zo prettig om als buren te weten. 

 

Zekerheid 3: u kunt nog terug 

U heeft ja gezegd, maar twijfelt? Gelukkig is er altijd de zekerheid van de koopbedenktermijn. U heeft 5 werkdagen de tijd om op uw beslissing terug te komen, zonder financiële of juridische gevolgen. 

 

Slimmer Kopen® is slimmer!

• Tot 30% korting op de vrije-marktwaarde.

• U bent volledig eigenaar.

• Duidelijke afspraken als u wilt verkopen.

• De korting betaalt u bij verhuizen terug

• Delen bij waardestijging, maar óók bij waardedaling.

• 5 Dagen koopbedenktermijn.

• Keuze uit verschillende soorten woningen in verschillende buurten.

 

Slimmer voor iedereen! 

Slimmer Kopen® is inderdaad slimmer. Voor jong en oud. Voor starters en gevorderden op de woningmarkt. Voor bescheiden inkomens en voor wie wat ruimer bij kas zit. Want we hebben Slimmer Kopen® woningen in alle categorieën en prijsklassen, midden in de stad en in de buitenwijken. Van eenvoudige eengezinswoningen in gezellige volksbuurten tot luxe lofts in het centrum. Van compacte tweekamerappartementen tot riante nieuwbouw herenhuizen. Slimmer Kopen® is slimmer voor iedereen!