Aanbod

Op zoek naar een Slimmer Kopen® -woning? Slim idee. Op deze website zijn alle clusters van woningen vermeld die bij leegkomst als Slimmer Kopen®-woning worden verkocht. Een cluster is een categorie woningen in een bepaald complex, straat, buurt of wijk. De woningen in een cluster komen qua type vaak met elkaar overeen.

Het gaat inmiddels om circa 100 clusters met daarin gemiddeld 50 woningen. Het aanbod is zeer divers. Voor starters hebben we kleine appartementen net buiten de rondweg of rijwoningen in typische volksbuurten. Of middelgrote rijwoningen in de buurten buiten het centrum. Maar er is ook aanbod in een iets hogere prijsklasse. Mooie appartementen in centrum van Eindhoven, ruime eengezinswoningen in groene woonbuurten of lofts in de Lichttoren en straks ook in de monumenten op Strijp-S.

Middels een koopalert wordt u geïnformeerd als er een woning in uw voorkeurscluster vrijkomt en krijgt u samen met andere koopalerthouders enige dagen voorsprong om te reageren op de woning.

Tussen het aanbod treft u ook woningen aan waarop het direct kunt reageren. Dit herkent u direct aan het blauwe logo linksbovenin het aanbod.