Aanbod

Op zoek naar een Slimmer Kopen® -woning? Slim idee. Op deze website zijn alle clusters van woningen vermeld die bij leegkomst als Slimmer Kopen®-woning worden verkocht. Een cluster is een categorie woningen in een bepaald complex, straat, buurt of wijk. De woningen in een cluster komen qua type vaak met elkaar overeen.

Het gaat inmiddels om circa 100 clusters met daarin gemiddeld 50 woningen. Het aanbod is zeer divers. Voor starters hebben we kleine appartementen net buiten de rondweg of rijwoningen in typische volksbuurten. Of middelgrote rijwoningen in de buurten buiten het centrum. Maar er is ook aanbod in een iets hogere prijsklasse. Mooie appartementen in het centrum van Eindhoven, ruime eengezinswoningen in groene woonbuurten en straks ook in de monumenten op Strijp-S.

Middels een koopalert wordt u geïnformeerd als er een woning in uw voorkeurscluster vrijkomt en kunt u reageren op de advertentie.

Tussen het aanbod treft u ook woningen aan die ‘Direct te Koop’ zijn, hiervoor hoeft u niet ingeschreven te staan en ontvangt u geen tipbericht. Deze woningen herkent u aan het blauwe of oranje logo in het aanbod.