Wat is een koopalert?

Je start het vinden van je droomwoning met korting door je te registreren.

Bij het registreren vragen we je minimaal één koopalert te kiezen.

Een koopalert is een groep van woningen die op elkaar lijken en in de zelfde straat staan of vlak bij elkaar in de buurt.

Je kiest één of meerdere koopalerts waarin je geïnteresseerd bent.

Je krijgt van ons per mail je inloggegevens en kunt hiermee vervolgens makkelijk koopalerts verwijderen of toevoegen, net zo vaak en zo veel als je wilt.

 

Wat gebeurt er als er een woning uit jouw koopalert vrijkomt?

Komt er een woning vrij waar jij een koopalert voor hebt; je bent de eerste die het hoort!

Wij sturen je een mailtje; je logt vervolgens in, bekijkt de advertentie en reageert door een simpele druk op de knop. Je hebt 48 uur de tijd om te reageren.

Dankzij die koopalert hoef je dus niet iedere dag zélf te kijken of er een woning vrij gekomen is!

 

Wat gebeurt er nadat de reactietijd van 48 uur verlopen is.

Na 48 uur wordt de advertentie gesloten. De woning wordt verloot onder iedereen die gereageerd heeft en onze makelaar neemt contact op met de winnende kandidaat.

Wil de 1ste kandidaat de woning toch liever niet kopen? Dan gaan we door met de 2e, de 3e, de 4e en, als laatste, de 5e kandidaat.

Hoor jij bij deze Top 5? Je ziet het op Mijn SlimmerKopen.

Ook kun je hier precies volgen hoever de makelaars zijn met het aanbieden van de woning.

Wil niemand uit de Top 5 de woning? Dan adverteren we de woning onder het kopje Direct te Koop Slimmer Kopen op de homepage. Iedereen kan nu reageren op deze woningen, ook geïnteresseerden zonder registratie met koopalert voor deze woning.

 

Gaan we je overladen met mailtjes?

Nee, we willen je niet overladen met mailtjes. We sturen je alleen een mailtje als jij hebt aangegeven interesse te hebben voor een bepaalde woning. We sturen je dus een mailtje op het moment dat we een woning uit jouw koopalert adverteren.

Krijg je mailtjes over woningen waarin je niet (meer) geïnteresseerd bent dan kun je de betreffende koopalert gewoon zelf verwijderen.

 

En de kosten van de registratie?

Die zijn er niet.

Je koopalerts blijven een jaar geldig. Een maand voordat het jaar om is zie je op Mijn SlimmerKopen een knop verschijnen waarmee je makkelijk je koopalert met weer een jaar verlengt.

 

Minimaal één koopalert?

Ja, we vragen je minimaal één koopalert te koppelen aan je registratie. Zonder een koopalert heeft je registratie namelijk helemaal geen zin. Alleen als je één of meer koopalert(s) genomen hebt komen er vrijgekomen woningen te staan op jouw Mijn Slimmerkopen en ontvang je van ons een hierover een seintje per mail.