Ben jij de mentor die we zoeken?

Zou jij graag iets willen doen voor vluchtelingen die in jouw buurt wonen? Hen wegwijs maken in de buurt, gedragsregels uitleggen, samen een bezoek brengen aan de weekmarkt? Dan ben jij de mentor die we zoeken!

Wij zoeken Slimme Kopers die kennis hebben van de buurt waarin ze wonen, open staan voor andere culturen, stevig in de schoenen staan, naast Nederlands ook (redelijk) Engels kunnen spreken en gemotiveerd zijn vluchtelingen 10 uur per maand te ondersteunen. Deze ondersteuning bestaat aan de ene kant uit het wegwijs maken in de buurt en de samenleving. En aan de andere kant uit het vervullen van een rol als verbindingsofficier tussen de vluchteling en verschillende organisaties afhankelijk van de hulpvraag. Natuurlijk helpt Sint Trudo je hierbij. Hier tegenover staat maandelijkse een vrijwilligersvergoeding. 

Lijkt dit je wat? Stuur een kort mailtje met daarin je motivatie aan Sint Trudo waarin je uitlegt waarom het jou leuk lijkt de rol als mentor te vervullen. Hierin lezen we ook graag of je al ervaring hebt met (vrijwilligers)werk met deze doelgroep.

We ontvangen je mail graag op bijzondereklanten@trudo.nl met als onderwerp ‘Motivatie project vluchtelingen’.