Kooprecht

Als Trudo-huurder heb je de mogelijkheid om de woning die je huurt, te kopen. Is jouw woning bestemd voor verkoop wanneer je de huur zou opzeggen? Dan heb je als huurder de mogelijkheid om de woning te kopen.

Als je heer en meester wilt zijn in je woning, de komende jaren zekerheid wilt over waar je financieel aan toe bent en/of een aardig spaarcentje wilt opbouwen, dan is het kopen van een huis een mogelijke optie.

Wil je meer informatie over je financiële mogelijkheden of heb je interesse om je huurwoning te kopen, neem dan contact op met Trudo vb&t Makelaars, via 040 – 269 69 89. Veel van onze huurwoningen verkopen we met een flinke Slimmer Kopen®-korting, maar Trudo verkoopt ook een aantal woningen via marktconforme verkoop. 

Slimmer Kopen®

Slimmer Kopen® is bedoeld om een veel grotere groep mensen de keuze te geven tussen huren en kopen. Met dit woonproduct van Trudo kun je namelijk een huis kopen voor een prijs die flink onder de marktwaarde ligt. Zo kun je als koper met een bescheiden inkomen ook eigen vermogen opbouwen door de waardevermeerdering van je huis. Zodat je minder afhankelijk bent en volledig baas in eigen huis.

Kijk op www.slimmerkopen.nl voor meer informatie. Hier vind je onder andere wat Slimmer Kopen® precies inhoudt.

Marktconforme verkoop

Een andere optie om een woning van Trudo te kopen is via marktconforme verkoop. Het verschil met een Slimmer Kopen®-woning is dat deze worden verkocht tegen de normale marktprijs. Voor deze woningen gelden dus ook niet de andere rechten en plichten die bij Slimmer Kopen® gelden.

Meer informatie over en ons aanbod aan marktconforme woningen vind je op de aanbodpagina van de Slimmer Kopen website, waarbij je kiest voor ‘Direct te koop – Marktconform’.

Huurwoning kopen

Als Trudo-huurder heb je de mogelijkheid om de woning die je huurt, te kopen. Is jouw woning bestemd voor verkoop wanneer je de huur zou opzeggen? Dan heb je als huurder de mogelijkheid om de woning te kopen.

Heb je interesse in de koop van de woning die je huurt, neem dan contact op met Trudo vb&t Makelaars, via 040 – 269 69 89. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden en voorwaarden.