Hypotheekadvies

Het financiële onderdeel van een woningaankoop vraagt om aandacht en zorg. En dat kun je van onze hypotheekadviseurs verwachten.

Trudo vb&t werkt met erkende hypotheekadviseurs die kennis hebben van de markt en voldoen aan alle opleidingseisen. Zeker ook waar het Slimmer Kopen betreft, zijn wij op de hoogte van de voorwaarden die wij samen met voordelen voor jou op een rijtje zetten. Zo kun je rekenen op een goede voorlichting en een evenzo goede nazorg. Dankzij deze aanpak zijn inmiddels al veel tevreden huizenkopers jou voorgegaan.

Het is plezierig zowel de koop als de hypotheek in één hand te houden en daarom geeft Trudo vb&t jou de extra service van een hypotheekadvies. Na een inventarisatie van jouw financiële plaatje en jouw persoonlijke wensen brengen wij op korte termijn een advies uit dat past bij jouw specifieke situatie. Enerzijds nemen wij daar alle tijd voor, anderzijds zijn er snelle doorlooptijden en laat een advies niet lang op zich wachten. Ook geen standaard procedures of ondoordachte acties. Wij begeleiden je in een traject, dat bepalend is voor jouw toekomstige financiële situatie.

Omdat wij met alle grote erkende banken goede renteafspraken hebben en niet gekoppeld zijn aan een vaste bank zijn wij in staat een zeer aantrekkelijk hypotheekvoorstel te doen. Vanuit deze onafhankelijke positie brengt Trudo vb&t een objectief hypotheekadvies uit waarbij je kunt rekenen op deskundigheid en betrokkenheid.

Van belang is dat je precies weet wat jou te wachten staat. Dus geen verrassingen achteraf. Na een advies en de aansluitende hypotheekofferte kies je voor de oplossing die het beste bij jou past. Zo krijgt individueel maatwerk de persoonlijke aandacht, die het verdient. Want dat kun je verwachten van de Trudo vb&t hypotheekadviseurs.

Trudo VB&T Makelaars
Vestdijk 180
5611 CZ Eindhoven
Postbus 412, 5600 AK Eindhoven

www.trudovbt.nl

Vergunningnummer in het AFM-register: 12006514 

Informatie voor financiers
Download hier het Slimmer Kopen® Infoblad voor financiers