share

Geweldig, duurzaam én landelijk wonen: het kan in de Rijtse Vennen!

Geweldig, duurzaam én landelijk wonen: het kan in de Rijtse Vennen!

 

Wonen in de Rijtse Vennen in Deurne is landelijk wonen met een groen hart. Vlakbij de bossen, het buitengebied en toch dichtbij het centrum van Deurne!

 

Deze 35 geschakelde eengezinswoningen van het Vennekeshof zijn zeer milieuvriendelijk met een bijzonder ontwerp van FARO Architecten. Ze zijn optimaal geïsoleerd, hebben zonnecellen op het dak en een zonneboiler op zolder. De woningen hebben op de begane grond een open keuken en een ruime woonkamer. Via de openslaande tuindeuren sta je zo op je eigen terras en in je tuin. De eerste etage heeft 2 of zelfs 3 comfortabele slaapkamers en een nette badkamer. De zolder biedt ruimte aan een derde of vierde slaapkamer (afhankelijk van het type woning) en de verwarmingsinstallatie.

 

Het meest opvallend aan deze heerlijke woningen is het bijzondere ontwerp. Aan de voorzijde van elke woning is een twee meter diepe overkapping over de volle breedte. Deze koppelt de woningen aan het hof op een sfeervolle manier aan elkaar. Het hof zelf heeft een groot binnenplein en is autovrij. Dat is fijn voor de rust en geeft letterlijk ruimte voor ontmoetingen  en spelende kinderen. Natuurlijk zijn er in de directe omgeving voldoende parkeerplaatsen. De ligging van de jonge wijk is geweldig: naast het bos, slechts 5 minuten fietsen van het centrum en 15 minuten fietsen van het treinstation Deurne.

 

Parkeren

Op de openbare weg, achter de woningen

 

v.a. € 172.500 k.k.

Incl. 25% korting Koopalert Slimmer Kopen® Meer informatie over Slimmer Kopen

Koopalert straten

Starterswonen max. 25% korting
  • Vennekeshof

Voorbeeld woning binnen dit koopalert

Plattegrond van de woning

Over deze woningen

35 eengezinswoningen in de wijk Rijtse Vennen in Deurne

Ontdek de omgeving

Er zijn momenteel geen openstaande advertenties voor dit koopalert.