Het verhaal van Lena

“Allemaal van mij, dankzij Slimmer Kopen”

Ze woont net een week in haar nieuwe woning, maar voelt zich er al helemaal thuis. “Binnenkort maar eens een hapje gaan eten in wijkrestaurant ’t Cruydenhuisch,” neemt ze zich voor. “Schijnt erg lekker en gezellig te zijn. En misschien is dat ook wel een leuke manier om wat nieuwe buurtgenoten te leren kennen.” Lena Ceelen vindt haar draai wel op haar nieuwe stek. 

Lena (31) woonde door omstandigheden tijdelijk weer bij haar ouders. Fijn dat ze er terecht kon, maar ze wilde natuurlijk wel weer een plek voor zichzelf. “Huren vond ik geen optie. Voor waar ik naar op zoek was, zou ik al gauw € 800 tot € 900 per maand gaan betalen en dat vond ik al te gortig. Kopen op de vrije markt is in je eentje erg lastig. Maar ik kende Slimmer Kopen® al, doordat mijn ouders een aantal jaren geleden hun huurwoning van Trudo met korting hebben gekocht. Dus ik dacht ‘eens kijken of dat ook iets voor mij is.’

Riante woning, tiptop in orde
Slimmer Kopen® bleek zeker iets voor Lena. Ze kocht uiteindelijk een prachtige hoekwoning in de Kruidenbuurt voor € 180.000, inclusief 25% Slimmer Kopen® korting. “Dankzij die korting was dat net haalbaar voor mij. Voor iemand alleen is dat nog altijd een fors bedrag, maar ik woon nu een stuk goedkoper dan wanneer ik iets vergelijkbaars had gehuurd.” Iets vergelijkbaars zou ze bovendien ook niet zo snel hebben gevonden. Lena verhuisde naar een royale hoekwoning met op de begane grond een grote leefkeuken, berging en toegang tot de parkeergarage. Op de eerste verdieping een grote woonkamer en een dakterras van bijna 10 meter diep, over de volle breedte van het huis. Op de tweede twee slaapkamers en de badkamer. “De woning is pas 6 jaar oud, dus ik heb er eigenlijk niets aan hoeven doen. Badkamer, keuken, vloeren, het zag er allemaal picobello uit. Kwestie van even fris texen en poetsen en ik kon erin.”

Leefkeuken, woonkamer, dakterras … allemaal top!
Het mooiste plekje in haar nieuwe huis? “Ik woon hier net, dus dat moet ik nog ervaren. In de leefkeuken heb ik een heel grote eettafel gezet. Ik zie me daar al helemaal zitten, gezellig met vrienden. Maar mijn woonkamer en riante dakterras zijn natuurlijk ook helemaal top. Allemaal van mij, dankzij Slimmer Kopen®!”