Het verhaal van Willem & Janine

"Moet je kijken wat een voordeel!”

Een neef en een nicht, haar broer … allemaal startten ze met Slimmer Kopen®. Niet zo verwonderlijk dus dat Janine van Neerven samen met haar vriend Willem Vaessen eveneens op zoek ging naar een Slimmer Kopen® woning. “En die hebben we gevonden. Een prachtig appartement aan de Boschdijk. Getaxeerd op € 185.000, maar gekocht voor maar € 140.000. Moet je kijken wat een voordeel!”

Voor hun verhuizing in het najaar van 2015 huurde het jonge stel (allebei 25) een klein appartementje in Oud-Woensel. “Leuk, maar op een gegeven moment wil je toch iets ruimers. Bovendien wilden we graag kopen, want huren vinden we uiteindelijk toch zonde van het geld. En met die Slimmer Kopen® korting – 25% in ons geval – kun je zelfs als jonge starter iets leuks vinden.”

Spectaculair uitzicht 
Leuk is hun nieuwe thuis in het opvallende complex Marconiplaza zeker. Een flinke woonkamer, aparte keuken (“pas twee jaar oud!”), een riante slaapkamer en een loggia waar het heerlijk toeven is. “In totaal zo’n 116 m2, dus plek genoeg! Op de 8ste verdieping, met een spectaculair uitzicht over Eindhoven.”;

Helemaal super! 
Of het zonder die Slimmer Kopen® korting ook was gelukt? “Nee, dan hadden we toch nog wel een tijdje moeten doorsparen. Wat dat betreft is Slimmer Kopen® een geweldig concept. Ook omdat we ons appartement in principe heel snel kunnen terugverkopen, mochten we in de toekomst overwegen te verhuizen. Zeker in deze tijd is dat een erg prettige zekerheid. Maar voorlopig is daar geen sprake van. Als ik de deur uit ga, loop ik zo de gezellige Edisonstraat in. Woensel-West is een geweldig leuke wijk die steeds meer begint te leven. Alle uitvalswegen vlakbij. De stad op een paar minuten fietsen afstand. En op een steenworp van bruisend Strijp-S. Deze plek is helemaal super!”