14 FEBRUARI 2023

Nieuwe woningen toegevoegd aan Slimmer Kopen®!

In 2021 en 2022 hebben we twee Slimmer Kopen® The Next Step nieuwbouwprojecten opgeleverd. Deze woningen zijn nu toegevoegd aan de koopalerts. Komt er in de toekomst een woning vrij? Dan kun je meeloten en wie weet, word jij de nieuwe eigenaar van een van deze woningen!

 

Project Veestraat

In het project Veestraat, gelegen in de wijk Lakerlopen, zijn 15 woningen gebouwd. Het zijn ruime woningen van zo’n 96 m2 tot 128 m2 met een diepe achtertuin met berging. Bovendien hebben ze een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein achter de woningen. Elke woning heeft drie slaapkamers en een zolder met een afgesloten technische ruimte. De woningen zijn zeer duurzaam; ze zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een individuele warmtepomp.

 

De 15 woningen uit project Veestraat zijn toegevoegd aan een bestaand koopalert: woningen Lakerlopen nieuwbouw. In dit koopalert zitten al vergelijkbare woningen in dezelfde wijk. Heb je dit koopalert al toegevoegd aan je account? Dan hoef je niets te doen. Je ontvangt vanzelf een tipbericht zodra er een woning vrijkomt.

 

Project Tivoli

Project Tivoli ligt aan de Rector Baptistlaan, in het zuiden van Eindhoven. In september 2022 zijn 14 nieuwbouwwoningen opgeleverd. De woningen zijn tussen de 125 m2 en 145 m2, hebben een fijne tuin met een berging én een eigen parkeerplaats op het nabijgelegen parkeerterrein. De woningen beschikken over 4 slaapkamers. En ook deze woningen zijn zeer duurzaam, voorzien van zonnepanelen en met een individuele warmtepomp.

Voor de 14 nieuwbouwwoningen uit project Tivoli is een nieuw koopalert gemaakt: woningen Rector Baptistlaan.

Heb je interesse in een van deze woningen? Voeg dan het koopalert toe aan je account, dan ontvang je een tipbericht als hier een woning vrijkomt!