18 SEPTEMBER 2023

Slimmer Kopen informatieavond

We merken dat er onder Slimmer Kopers veel vragen leven over verduurzaming, verbouwing en het financieren daarvan. Trudo helpt je daar graag bij. Daarom organiseren we op donderdag 28 september speciaal voor Slimmer Kopers een informatieavond over deze onderwerpen. Je kunt je hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

•    Datum: donderdag 28 september
•    Tijdstip: 19:00 – 21:00
•    Locatie: The New Block (Kastanjelaan 300, Strijp-S, Eindhoven)
•    Voor wie: Slimmer Kopers, zowel wonend in een grondgebonden woning als in een complex met een Vereniging van Eigenaren (VvE)
•    Thema’s: verduurzaming, verbouwing en financiering
•    Deadline aanmelden: donderdag 21 september

Wat kun je verwachten?
Tijdens de bijeenkomst starten we met uitleg over het beleid is van Trudo ten aanzien van verbouwen en verduurzamen. Ook vertellen we je meer over financieringsmogelijkheden. Daarna gaan we uiteen in verschillende gesprekstafels, zodat we dieper op verschillende onderwerpen in kunnen gaan. Er is aandacht voor zowel de mogelijkheden en uitdagingen van huiseigenaren, als van woningeneigenaren die te maken hebben met een VvE.

Samen met onze partners
Natuurlijk zijn we zelf aanwezig om jou van informatie te voorzien en je vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben we een aantal experts uitgenodigd van de Gemeente Eindhoven, het Warmtefonds, Trudo vb&t Makelaars, vb&t VvE beheer en Knaapen. Samen met deze partijen zorgen we dat je aan het einde van de avond goed geïnformeerd naar buiten loopt. 

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn? Laat ons dit dan uiterlijk donderdag 21 september weten door je aan te melden. Je kunt bij het invullen van het formulier aangeven in welke onderwerpen je interesse hebt en welke vragen er bij jou spelen. Heb je je aangemeld, dan ontvang je enkele dagen voor de bijeenkomst nog een mail van ons met de laatste info.   

Niet aanwezig, toch informatie ontvangen?
Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel het verslag van de avond ontvangen? Geef dit dan aan via het formulier.

Vragen?
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stel je vraag per mail via slimmerkopen@trudo.nl, we helpen je graag verder.