Ruim en eigentijds, dat zijn de speciale Duowoningen in Hollands licht.

WATERFRONT 177 in EINDHOVEN

Ruim en eigentijds, dat zijn de speciale Duowoningen in Hollands licht. De woning is voorzien van een moderne luxe woonkeuken. Op de eerste verdieping ligt de woonkamer met toegang naar het buitenterras. Omdat het terras overdekt is heeft u veel privacy. 

De levendige wijk Meerhoven heeft verschillende woongebieden: Hollands Licht staat voor eigenzinnig wonen. Hier woont u in een vrij gevormd woonhof met weinig verkeer, rijk aan ruimte en licht.

BOUWJAAR                       : Ca. 2008
INHOUD                             : Ca. 450 m³
WOONOPPERVLAKTE    : Ca. 140 m²
KOOPSOM                         : € 275.000,-- kosten koper

INDELING:      
BEGANE GROND:                     
ENTREE:
Entree met garderoberuimte, opstelling van de meterkast (8  groepen en 2 aardlekschakelaars) en toegangsdeuren de berging, de wc en de woonkeuken.

TOILET:
Geheel betegeld modern toilet met fonteintje, te bereiken vanuit de entree.

 

BERGING:
Praktische inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en opstelling van de WTW-unit.

 

KEUKEN:
Ruime moderne half open luxe woonkeuken in hoekopsteling gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze keuken heeft een inrichting bestaande uit:

 • diverse boven- en onderkasten
 • aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak
 • inductiekookplaat
 • Combi oven / magnetron
 • Koelkast
 • Diepvries

EERSTE VERDIEPING:               
LIVING:
Goed indeelbare U-vormige woonkamer met een oppervlakte van ca. 30 m². Deze woonkamer heeft openslaande deuren naar een Frans Balkon en toegangsdeuren naar het dakterras.

DAKTERRAS:
Ruim balkon met een fraai uitzicht over de wijk. De oppervlakte is ca. 11 m² en er liggen betontegels. Tevens is het dakterras voorzien van een praktische bergkast.

TWEEDE VERDIEPING:                
OVERLOOP:
Ruime overloop met toegangsdeuren naar de slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMER 1:
Zeer ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 14 m² en een frans balkon.

SLAAPKAMER 2:
Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 8 m² en heeft openslaande deuren naar het Frans balkon.

BADKAMER:
Geheel betegelde luxe moderne badkamer met een complete inrichting bestaande uit:

 • Wastafel met meubel
 • Vrijhangend toilet

ALGEMEEN:                            
BERGING:
Gezamenlijke fietsenberging gelegen in de parkeergarage van het complex.

PARKEERPLAATS:
Er hoort een vaste parkeerplaats bij de woning gelegen  in stallingsgarage van het complex. Het is tegelnummer 168.
De servicekosten voor deze woning en parkeerplaats bedragen ca. € 100,-- per maand.

Goede parkeervoorzieningen aanwezig voor op het hofje.

Alle voorzieningen waaronder winkels, uitgaansgelegenheden, uitvalswegen en onderwijsinstellingen liggen op loop-/fietsafstand.

Het kadastrale nummer van deze woning is: gemeente Strijp sectie G nummers 1985 A-28 (woning) en 1985 A-168 (parkeerplaats)

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u ons telefonisch bereiken via nummer: 0800 – 88888 99.

Verzoek aan kandidaten die een woning hebben bezichtigd:

Het kopen of verkopen van een huis is voor beide partijen een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Graag ontvangen wij daarom een aantal dagen na de bezichtiging van u een reactie zodat wij de verkopende partij over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan.  Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Stichting Trudo een boete verschuldigd van € 500,--. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Voorts is het koper niet toegestaan het verkochte juridisch danwel feitelijk te splitsen en/of voor meedere (hoofd)bewoning geschikt te maken. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan verkoper een boete verschuldigd van vijfhonderd euro (EUR 500,00)

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 7 maanden. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden getekend bij notariskantoor AKD Prinsen van Wijmen.

Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt zal er een koopakte opgemaakt worden conform model NVM 2018 waarbij koper een bankgarantie dient te storten of een waarborgsom dient te stellen

Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De in deze brochure geschetste situatie kan afwijken van de werkelijke.

€ 275.000 k.k.

incl. 0% korting Direct te koop Markt Comform® Meer informatie over Slimmer Kopen Reageren

Kenmerken

De woning is voorzien van een moderne luxe woonkeuken. Op de eerste verdieping ligt de woonkamer met toegang naar het buitenterras. Omdat het terras overdekt is heeft u veel privacy. 

De levendige wijk Meerhoven heeft verschillende woongebieden: Hollands Licht staat voor eigenzinnig wonen. Hier woont u in een vrij gevormd woonhof met weinig verkeer, rijk aan ruimte en licht.

 • Type woning Eengezinswoning
 • Aantal slaapkamers 2
 • Woonoppervlakte 140m²
 • Inhoud 450m³
 • Buitenruimte Dakterras
 • Parkeermogelijkheden Pp 168
 • Service kosten €88,67

Ontdek de omgeving