Royale tussenwoning gelegen in de nieuwbouwwijk Zonnekwartier.

TOON VAN DE LAARSTRAAT 21 in HELMOND                                                              

Royale tussenwoning gelegen in de nieuwbouwwijk Zonnekwartier.

De woning beschikt over een fraai aangelegde achtertuin met achterom gelegen op het westen, 4 slaapkamers, keuken en badkamer en een prachtige living. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard!

In de Helmondse binnenstad ligt de veelzijdige nieuwe wijk Zonnekwartier. Een wijk voor jong en oud, met levendige straten en gevarieerde bebouwing. Er is veel groen en ruimte genoeg om te spelen en te parkeren. 

BOUWJAAR                                : 2007
PERCEELSOPPERVLAKTE   : 129 m²
INHOUD                                      : Ca. 450 m³
WOONOPPERVLAKTE            : Ca. 130 m²
KOOPSOM                                 : € 235.000,-- kosten koper
AANVAARDING                          : In overleg

INDELING:
BEGANE GROND:

ENTREE:
Entree met garderoberuimte, opstelling van de meterkast (8  groepen en 2 aardlekschakelaars) en toegangsdeuren naar de living en de wc.

TOILET:
Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, te bereiken vanuit de entree.

LIVING:
Makkelijk in te delen T-vormige woonkamer met een oppervlakte van ca. 35 m². Twee openslaande deuren zorgen voor de toegang tot de tuin.

TRAPKAST:
Praktische trapkast te bereiken vanuit de living.

KEUKEN:
Semi- open keuken in hoekopstelling gelegen aan de achterzijde van de woning. Het keukenblok beschikt over een aanrechtblad met geïntegreerde RVS spoelbak en over diverse boven- en onderkasten. Daarnaast is het keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten:

 • 5-pits Gaskookplaat
 • Afzuigschouw
 • Combi oven / magnetron

EERSTE VERDIEPING:     
OVERLOOP:
Ruime overloop met toegangsdeuren naar de slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMER 1:
Zeer ruime slaapkamer met een oppervlakte van ca.16 m². Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

SLAAPKAMER 2:
Aan de achterzijde van de woning gelegen slaapkamer met een oppervlakte van ca. 13 m².                       

SLAAPKAMER 3:
Aan de achterzijde gelegen slaapkamer met een oppervlakte van circa 7 m².

BADKAMER:
Gedeeltelijk betegelde moderne badkamer welke is ingericht met een ligbad, regendouche met cabine, vrijhangend toilet en vaste wastafel met meubel.

TWEEDE VERDIEPING:                
ZOLDERRUIMTE:
Ruime zolderkamer met bergruimte, aansluiting voor de wasmachine en opstelling van de cv-   combiketel (Nefit 2006). Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 45 m² en is voorzien van een dakkapel en een bedombouw.

ALGEMEEN:                          
TUIN:
Verzorgde achtertuin met achterom gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een terras met sierbestrating. De erfafscheidingen zijn van hout.

BERGING:
Houten berging gelegen in de achterzijde van de tuin. Deze berging is voorzien van elektra.

Goede parkeervoorzieningen aanwezig voor aan de straat.

Alle voorzieningen waaronder winkels, uitgaansgelegenheden, uitvalswegen en onderwijsinstellingen liggen op loop-/fietsafstand.

Het kadastrale nummer van deze woning is:gemeente Helmond sectie I nummers 2981

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u ons telefonisch bereiken via nummer: 0800 – 88888 99.

Verzoek aan kandidaten die een woning hebben bezichtigd:

Het kopen of verkopen van een huis is voor beide partijen een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Graag ontvangen wij daarom een aantal dagen na de bezichtiging van u een reactie zodat wij de verkopende partij over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan.  Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Stichting Trudo een boete verschuldigd van € 500,--. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Voorts in het koper niet toegestaan het verkochte juridisch danwel feitelijk te splitsen en/of voor meedere (hoofd)bewoning geschikt te maken. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan verkoper een boete verschuldigd van vijfhonderd euro (EUR 500,00)

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 7 maanden. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden getekend bij notariskantoor AKD Prinsen van Wijmen.

Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt zal er een koopakte opgemaakt worden conform model NVM 2018 waarbij koper een bankgarantie dient te storten of een waarborgsom dient te stellen

Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De in deze brochure geschetste situatie kan afwijken van de werkelijke.

 

€ 235.000 k.k.

incl. 0% korting Direct te koop Markt Comform® Meer informatie over Slimmer Kopen Reageren

Kenmerken

De woning beschikt over een fraai aangelegde achtertuin met achterom gelegen op het westen, 4 slaapkamers, keuken en badkamer en een prachtige living. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard!

 • Type woning Eengezinswoning
 • Aantal slaapkamers 3
 • Woonoppervlakte 131m²
 • Inhoud 450m³
 • Perceelgrootte 129m²
 • Achtertuin oppervlakte Met berging en achterom
 • Parkeermogelijkheden Parkeerplaats
 • C.V. aanwezig Ja
 • Bouwjaar C.V. ketel 2007

Ontdek de omgeving