Niet zozeer het wonen, maar vooral het leven staat centraal in Zonnekwartier!

o

SJEF van SCHAYKSTRAAT 7 in HELMOND

Niet zozeer het wonen, maar vooral het leven staat centraal in Zonnekwartier. Van daar de ruime buurtpleinen. Dit 3-kamerappartement is gelegen op 2e verdieping en heeft een ruim balkon, een eigen fietsenberging en vaste parkeerplaats. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, ruime badkamer en een vrij uitzicht aan de voorzijde.  

Ligging nabij alle mogelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en sportvoorzieningen, recreatievoorzieningen. Uitstekende uitvalsverbinding naar randweg Eindhoven.

BOUWJAAR                        : 2005
INHOUD                              : Ca. 235 m³
WOONOPPERVLAKTE    : Ca. 83 m²
VRAAGPRIJS                     : € 169.500,-- kosten koper
AANVAARDING                  : In overleg
 

INDELING:                                      
ENTREE:
Entree met garderoberuimte en opstelling van de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars).  

TOILET:
Gedeeltelijk licht betegelde toiletruimte met fonteintje.

SLAAPKAMER 1:
Ruime slaapkamer met een oppervlakte van circa 15 m² gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze slaapkamer heeft een toegangsdeuren naar het balkon, de badkamer en de berging.

SLAAPKAMER 2:
Tweede slaapkamer met een oppervlakte van circa 6 m² gelegen aan de achterzijde van het appartement.

BALKON:
Overdekt balkon van ca. 6 m² gelegen op het oosten met een fraai uitzicht op de omgeving.

WOON-EETKAMER:
Ruime en prima in te delen living met opstelling van de videofoon en toegangsdeur naar het balkon. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 35 m².

KEUKEN:
Semi-open keuken in gesitueerd aan de achterzijde van de living met een inrichting bestaande uit:

 • Kunststof aanrechtblad met geïntegreerde roestvrij stalen spoelbak
 • diverse onder- en bovenkasten

BADKAMER:
Geheel betegelde badkamer met inrichting bestaande uit:

 • vaste wastafel
 • aansluiting wasmachine

BERGING:
Praktische berging met opstelling van de WTW Unit en de cv-combiketel (Ferroli 2005).

ALGEMEEN:              
BERGING:
Fietsenberging gelegen in de achter het complex en voorzien van elektra.

PARKEERPLAATS:
Een vaste parkeerplaats op afgesloten terrein gelegen achter het complex.

Alle centrum voorzieningen waaronder winkels, uitgaansgelegenheden, recreatievoorzieningen, uitvalswegen en onderwijsinstellingen liggen op loop-/fietsafstand.

De servicekosten bedragen circa € 250,-- per maand.

Het kadastrale nummer van deze woning is: gemeente Helmond sectie I nummer 2790 A5 en 2787 A12 (parkeerplaats) en A41 (berging)

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u ons telefonisch bereiken op nummer: 0800 – 88888 99.

Verzoek aan kandidaten die een woning hebben bezichtigd:

Het kopen of verkopen van een huis is voor beide partijen een spannende   aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Graag ontvangen wij daarom een aantal dagen na de bezichtiging van u een reactie zodat wij de verkopende partij over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan.  Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Stichting Trudo een boete verschuldigd van € 500,--. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Voorts in het koper niet toegestaan het verkochte juridisch danwel feitelijk te splitsen en/of voor meerdere (hoofd)bewoning geschikt te maken. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan verkoper een boete verschuldigd van vijfhonderd euro (EUR 500,00)

ZELFBEWONINGSVERPLICHTING

 1. Koper zal het Registergoed daadwerkelijk als hoofdbewoner bewonen; Koper mag van het Registergoed niet meer dan één kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan.
 2. Het in het eerste lid bepaalde lijdt echter uitzondering ingeval:
 1. van echtscheiding van Koper(s); en
 2. van tijdelijk vertrek in verband met verplaatsing/detachering in het kader van dienstbetrekking van Koper(s).
 1. Koper kan te allen tijde ontheffing vragen van het in lid 1 bedoelde verbod. De beoordeling van het verzoek tot ontheffing komt enkel aan Verkoper toe.

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 7 maanden. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden getekend bij notariskantoor AKD Prinsen van Wijmen.

Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt zal er een koopakte opgemaakt worden conform model NVM 2018 waarbij koper een bankgarantie dient te storten of een waarborgsom dient te stellen.

Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De in deze brochure geschetste situatie kan afwijken van de werkelijke.

€ 169.500 k.k.

Direct te koop Marktconform Reageren

Kenmerken

Niet zozeer het wonen, maar vooral het leven staat centraal in Zonnekwartier. Van daar de ruime buurtpleinen. Dit 3-kamerappartement is gelegen op 2e verdieping en heeft een ruim balkon, een eigen fietsenberging en vaste parkeerplaats. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, ruime badkamer en een vrij uitzicht aan de voorzijde.  

Ligging nabij alle mogelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en sportvoorzieningen, recreatievoorzieningen. Uitstekende uitvalsverbinding naar randweg Eindhoven.

 • Etage 2e
 • Lift Ja
 • Type woning Overige woningen
 • Aantal slaapkamers 2
 • Woonoppervlakte ca. 82m²
 • Inhoud ca. 250m³
 • Buitenruimte Balkon
 • Parkeermogelijkheden Parkeerplaats
 • Service kosten € 248,31
 • C.V. aanwezig Ja
 • Bouwjaar C.V. ketel 2006

Ontdek de omgeving