Royale tussenwoning gelegen in de nieuwbouwwijk Zonnekwartier.

o

Royale tussenwoning gelegen in de nieuwbouwwijk Zonnekwartier. De woning beschikt over een verzorgde aangelegde achtertuin met achterom gelegen op het westen, 4 slaapkamers, keuken en badkamer en een prachtige living. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard! In de Helmondse binnenstad ligt de veelzijdige nieuwe wijk Zonnekwartier. Een wijk voor jong en oud, met levendige straten en gevarieerde bebouwing. Er is veel groen en ruimte genoeg om te spelen en te parkeren.

BOUWJAAR : 2005
PERCEELSOPPERVLAKTE : 114 m²
INHOUD : Ca. 480 m³
WOONOPPERVLAKTE : Ca. 143 m²
KOOPSOM : € 238.750,-- kosten koper
AANVAARDING : In overleg

INDELING:
BEGANE GROND:
ENTREE:
Entree met garderoberuimte, opstelling van de meterkast (8 groepen en 3 aardlekschakelaars) en toegangsdeuren naar de living, trapkast en de wc.
Vloerafwerking: hout
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

TOILET:
Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, te bereiken vanuit de entree.
Vloerafwerking: tegels
Wandafwerking: deels tegels / deels stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

LIVING:
Makkelijk in te delen woonkamer met een oppervlakte van ca. 30 m². Twee openslaande deuren zorgen voor de toegang tot de tuin.
Vloerafwerking: hout
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

KEUKEN:
Zeer nette keuken welke van alle gemakken is voorzien. De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Het keukenblok beschikt over een aanrechtblad met geintegreerde RVS spoelbak en over diverse boven- en onderkasten. Daarnaast is het keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten:
- 5-pits Gaskookplaat
- Afzuigschouw
- Vaatwasser
- Combi oven/magnetron
- Koelkast
Vloerafwerking: hout
Wandafwerking: deels tegels / deels stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

EERSTE VERDIEPING:
OVERLOOP:
Ruime overloop met toegangsdeuren naar de slaapkamers en de badkamer.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 1:
Zeer ruime slaapkamer met een oppervlakte van ca.13 m². Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 2:
Aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer met een oppervlakte van ca. 10 m².
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

SLAAPKAMER 3:
Aan de voorzijde gelegen slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 6 m².
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: stucwerk

BADKAMER:
Moderne in lichte tinten betegelde badkamer welke is ingericht met een ligbad, douche (v.v. thermostaatkraan), toilet en dubbele vaste wastafel met meubel.
Vloerafwerking: tegelvloer
Wandafwerking: tegels
Plafondafwerking: stucwerk

TWEEDE VERDIEPING:
ZOLDERKAMER:
Royale vierde kamer met dakkapel gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 29 m² en is voorzien van bergruimte. Tevens is hier de opstelling van de cv-combiketel (Nefit 2005) en de aansluiting van de wasmachine. De mogelijkheid bestaat om hier een voorzolder met slaapkamer te maken.
Vloerafwerking: laminaat
Wandafwerking: stucwerk
Plafondafwerking: hout

ALGEMEEN:
TUIN:
Verzorgde achtertuin met achterom gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een terras met sierbestrating, gazon en vaste groene beplanting. De erfafscheidingen zijn van hout.

BERGING:
Vanuit de achtertuin is het afgesloten binnenterrein te bereiken. Hier bevindt zicht de houten berging welke is voorzien van ventilatieroosters en elektra.

PARKEERGARAGE:
Bij deze woning hoort een parkeerplaats op een afgesloten terrein gelegen achter de woning.
Het is nummer 9. De bijdrage voor de VvE is ca. 10,- Euro per maand.

Goede parkeervoorzieningen aanwezig voor aan de straat.

Alle centrum voorzieningen waaronder winkels, uitgaansgelegenheden, uitvalswegen en onderwijsinstellingen liggen op loop-/fietsafstand.

Het kadastrale nummer van deze woning is: gemeente Helmond sectie I nummers 2893
(woning), 2787 A-25 (parkeerplaats) en A-39 (berging)

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u ons telefonisch bereiken via nummer: 040 – 269 69 89.

Verzoek aan kandidaten die een woning hebben bezichtigd:
Het kopen of verkopen van een huis is voor beide partijen een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Graag ontvangen wij daarom een aantal dagen na de bezichtiging van u een reactie zodat wij de verkopende partij over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Stichting Trudo een boete verschuldigd van € 500,--. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Voorts in het koper niet toegestaan het verkochte juridisch danwel feitelijk te splitsen en/of voor meedere (hoofd)bewoning geschikt te maken. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan verkoper een boete verschuldigd van vijfhonderd euro (EUR 500,00)

ZELFBEWONINGSVERPLICHTING
Koper is verplicht het Verkochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het Verkochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.
Hier kan van worden afgeweken in geval schriftelijke toestemming van verkoper is verkregen. Koper verbindt zich jegens verkoper, die dit voor zich aanvaardt, de hiervoor vermelde verplichtingen, bij geheel of gedeeltelijke vervreemding van het verkochte, alsmede bij elke verlening van enig goederenrechtelijk of persoonlijk gebruiks- of genotsrecht, aan de nieuwe eigenaar, beperkt gerechtigde of gebruiker ten behoeve van verkoper op te leggen, die ten behoeve van deze aan te nemen en, in verband daarmede, om het hiervoor bepaalde in de akte tot levering, vestiging van beperkt gebruiks- of genotsrecht of verlening va neen persoonlijk gebruiks- of genotsrecht of verlening van een persoonlijk gebruiks- of genotsrecht woordelijk op te nemen. Op gelijke wijze als hierboven bepaald, verbindt koper zich jegens verkoper, die dit voor zich aanvaardt, tot het bedingen bij wijze van derdenbeding van de nieuwe eigenaar of de hiervoor bedoelde beperkt gerechtigde dat ook deze zowel de hiervoor vermelde verplichtingen als de verplichting om dit door te geven zal opleggen aan diens rechtsopvolgers.
Elke opvolgende vervreemder verplicht zich daarbij namens en ten behoeve van verkoper de hiervoor vermelde verplichtingen aan te neme, waarbij woordelijk moet worden opgenomen dat het kettingbeding wordt aangenomen ten behoeve van verkoper.
Bij niet of niet tijdige nakoming van het in de hiervoor vermelde verplichtingen alsmede het in dit hoofdstuk opgelegde verplichtingen is koper of diens verkrijger een direct opeisbare boete verschuldigd van vijftig euro (€50,--) per dag ten behoeve van verkoper, met bevoegdheid voor deze daarnaast nakoming en/of de eventueel meer geleden schade van koper of diens verkrijger te vorderen.

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 2 jaar. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden getekend bij notariskantoor AKD Prinsen van Wijmen.

Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt zal er een koopakte opgemaakt worden conform model NVM 2018 waarbij koper een bankgarantie dient te storten of een waarborgsom dient te stellen

€ 238.750 k.k.

Direct te koop Marktconform Reageren

Kenmerken

De woning beschikt over een fraai aangelegde achtertuin met achterom gelegen op het westen, 4 slaapkamers, keuken en badkamer en een prachtige living. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard! 

In de Helmondse binnenstad ligt de veelzijdige nieuwe wijk Zonnekwartier. Een wijk voor jong en oud, met levendige straten en gevarieerde bebouwing. Er is veel groen en ruimte genoeg om te spelen en te parkeren.  

 • Type woning Eengezinswoning
 • Aantal slaapkamers 3
 • Woonoppervlakte ca. 143 m²
 • Inhoud ca. 480 m³
 • Perceelgrootte ca 114 m²
 • Buitenruimte Tuin met achterom en berging
 • Achtertuin oppervlakte Ja
 • Parkeermogelijkheden Privé Parkeerplaats
 • Service kosten 10,00
 • C.V. aanwezig Ja
 • Bouwjaar C.V. ketel 2005

Ontdek de omgeving