E-mail*

E-mail controle*

Ben je al ingeschreven?

Ga naar INLOGGEN aan de rechterkant van deze pagina. Nadat u ingelogd bent klik u nogmaals op de knop NEEM EEN KOOPALERT.

Ben je nog niet ingeschreven?

Ga naar registreren. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons je logingegevens om koopalerts nemen.

De koopalert is toegevoegd.

HOME > Aanbod > Koopalert Slimmer Kopen > Woensel-Zuid, woningen Vlasserstraat

Woensel–Zuid,
woningen Vlasserstraat

KOOPALERT SLIMMER KOPEN

Prima woningen bij uitvalswegen

31 eengezinswoningen in de Generalenbuurt

Gezinswonen max. 20% korting

Koopprijs: v.a. € 120.000 k.k. incl. 20% korting

Wonen te midden van groen en prachtige oude bomen, dat is wonen in de Vlasserstraat in Woensel. De Slimmer Kopen® woningen hebben een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een tuin. Ze zijn daardoor uitermate geschikt voor jonge stellen en kleine, jonge gezinnen.

De buurt is levendig met bewoners van allerlei leeftijden. Er zijn veel onderlinge contacten, wat de sfeer zeer ten goede komt. De omgeving is verder netjes en ruim. De nabijgelegen Generalenbuurt biedt allerlei voorzieningen, waaronder winkels en scholen. Daarnaast ligt de Vlasserstraat tussen de Kennedylaan en de Veldmaarschalk Montomerylaan, en biedt dus een directe verbinding naar de stad en daarbuiten.

Straten binnen dit cluster:
VLASSERSTR
Schrijf je gratis in voor de koopalert(s) van jouw interesse. Zodra een woning geadverteerd wordt ontvang je van ons een koopalert-email. Op je persoonlijke "Mijn Slimmer Kopen" pagina vind je vervolgens meer info over deze woning en kun je reageren om mee te loten. Een voorsprong dus voor slimme koopalertkiezers.
INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type