E-mail*

E-mail controle*

Ben je al ingeschreven?

Ga naar INLOGGEN aan de rechterkant van deze pagina. Nadat u ingelogd bent klik u nogmaals op de knop NEEM EEN KOOPALERT.

Ben je nog niet ingeschreven?

Ga naar registreren. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons je logingegevens om koopalerts nemen.

De koopalert is toegevoegd.

HOME > Aanbod > Koopalert Slimmer Kopen > Woensel-Zuid, woningen Berlagelaan e.o.

Woensel–Zuid,
woningen Berlagelaan e.o.

KOOPALERT SLIMMER KOPEN

Doorzonwoning in een nieuw jasje

72 eengezinswoningen in de buurt Mensfort

Gezinswonen max. 20% korting

Koopprijs: v.a. € 120.000 k.k. incl. 20% korting

Let’s bring back the sixties! Met deze typische zestiger jaren woningen in een gezellige typische zestiger jaren straat voel je nog steeds de charme van toen. Alhoewel, jaren 60? Deze Slimmer Kopen® eengezinswoningen aan de Doctor Berlagelaan in Woensel werden onlangs ingrijpend gerenoveerd en voldoen nu volledig aan de eisen van deze tijd.

De huizen hebben een ruime en lichte woonkamer, sommige met een aangrenzende open keuken, anderen met een dichte keuken. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers met veel bergruimte en op de zolder is er de mogelijkheid om een extra kamer te maken. De woningen hebben een tuin met berging. Dit alles maakt de woningen met name geschikt voor jonge stellen en jonge gezinnen.

Het zijn dan ook met name deze starters die hier wonen. Samen zorgen zij voor een levendig straatbeeld met veel sociale contacten. Zowel het Winkelcentrum Woensel als de gezellige Woenselse Markt, Kruisstraat en binnenstad van Eindhoven zijn met de fiets gemakkelijk en snel te bereiken.

Parkeren:
Parkeren op de openbare weg

 

Straten binnen dit cluster:
S DE BRAYSTR
DR BERLAGELN
H STAETSLN
Schrijf je gratis in voor de koopalert(s) van jouw interesse. Zodra een woning geadverteerd wordt ontvang je van ons een koopalert-email. Op je persoonlijke "Mijn Slimmer Kopen" pagina vind je vervolgens meer info over deze woning en kun je reageren om mee te loten. Een voorsprong dus voor slimme koopalertkiezers.
INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type