E-mail*

E-mail controle*

Ben je al ingeschreven?

Ga naar INLOGGEN aan de rechterkant van deze pagina. Nadat u ingelogd bent klik u nogmaals op de knop NEEM EEN KOOPALERT.

Ben je nog niet ingeschreven?

Ga naar registreren. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons je logingegevens om koopalerts nemen.

De koopalert is toegevoegd.

HOME > Aanbod > Koopalert Slimmer Kopen > Woensel-Zuid, app. Oude Gracht West

Woensel–Zuid,
app. Oude Gracht West

KOOPALERT SLIMMER KOPEN

Mooie start in een groene omgeving

120 appartementen, 70 tot 80 m² met 2 slaapkamers, in de buurt Oude Gracht-West

Starterswonen max. 25 tot 30% korting

Koopprijs: v.a. € 90.000 k.k. incl. 25% korting

Hoewel je met deze ruime Slimmer Kopen® appartementen in de rustige en groene wijk Oude Gracht woont, hoef je van het stadse leven van Eindhoven niets te missen. Het bruisende stadscentrum ligt ten slotte slechts op 10 minuten fietsen en de bus brengt je in vijf minuten naar het station.

De complexen in de Achilleslaan, Ajaxlaan en Creonlaan zijn met hun drie woonlagen niet bijzonder groot van opzet. Dit zegt echter niets over de appartementen zelf. De indelingen van de appartementen verschillen van elkaar, maar alle woningen hebben twee of drie slaapkamers.

De bewoners van het complex zijn doorgaans jonge starters, die enorm profiteren van de gunstige ligging van de woningen. De wijk zelf heeft al behoorlijk wat groen en een charmante gracht in huis, maar ook het aangrenzende natuurgebied tussen Woensel en Tongelre voorziet in al je groenbehoeften. Meer fan van indoor beweging? Er ligt een groot sportcomplex op een steenworpafstand. Zo overigens ook het Maxima Medisch Centrum - mocht het sporten wat uit de hand lopen. Boodschappen doe je in het kleinschalige winkelcentrum om de hoek, of fiets anders in vijf minuten naar het Winkelcentrum Woensel.

Parkeren:
Parkeren op de openbare weg.

 

Straten binnen dit cluster:
CREONLN
ACHILLESLN
AJAXLN
Schrijf je gratis in voor de koopalert(s) van jouw interesse. Zodra een woning geadverteerd wordt ontvang je van ons een koopalert-email. Op je persoonlijke "Mijn Slimmer Kopen" pagina vind je vervolgens meer info over deze woning en kun je reageren om mee te loten. Een voorsprong dus voor slimme koopalertkiezers.
INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type