E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Patricia

Patricia Lotens

Eind 2005 verruilde Patricia Lotens haar huurappartement van Trudo voor een Slimmer Kopen® woning. “Ik wilde graag wat meer ruimte, een huis met een tuin.” Ze kocht een leuke rijwoning in Woensel, in de Oude Toren. In haar eentje, maar met 25% Slimmer Kopen® korting prima te doen. Begin dit jaar zet ze haar huis te koop, omdat ze nu iets samen met haar vriend wil kopen. Lastig in deze tijd? “Nee hoor, Trudo nam de woning zo weer over. En uiteindelijk voor een heel reële prijs.”
 

Patricia betaalde zes jaar geleden € 122.250 voor haar woning; dat was inclusief die 25% korting. “Een fijne eengezinswoning met een open keuken, drie slaapkamers, vaste trap naar zolder en inderdaad een heerlijke tuin. Zonder die korting was me dat in mijn eentje niet gelukt. Alle muren zijn opnieuw gestuukt, een nieuwe keuken, badkamer en toilet vernieuwd, eigenlijk alles zo’n beetje aangepakt. Ik heb er al die jaren met heel veel plezier gewoond, maar als je gaat samenwonen, wil je op een gegeven moment toch iets wat echt van je tweeën is. We hebben nu een superhuis in Blixembosch.”Reële prijs
Toen Patricia aangaf haar Slimmer Kopen® woning te willen verkopen, kwam Trudo snel met een bod. Dat viel haar enigszins tegen en daarom schakelde ze zelf ook een taxateur in. Via een duidelijke procedure is de definitieve koopprijs bepaald en kreeg ze € 147.000 voor haar woning. “Ik ben er een klein beetje bij ingeschoten, maar ik heb die woning nooit gekocht met de bedoeling er winst op te maken. Daar is Slimmer Kopen® ook niet voor bedoeld vind ik. Dankzij de korting van Trudo kun je als starter of alleenstaande een serieuze woning kopen, daar gaat het om. Ik heb al die jaren lekker gewoond in een comfortabele woning met tuin en CV, goedkoper dan voorheen in mijn appartementje driehoog zonder lift en met gaskachel. Dat is mijn winst!”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type