E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Margriet

Margriet de Goor

Toen Margriet de Goor in 2005 na een aantal jaren Aruba naar Eindhoven terugkeerde, kon ze tijdelijk bij haar ouders wonen. Ondertussen op zoek naar een eigen plek, maar dat viel nog niet mee. “Kopen of huren, probeer in je eentje maar eens iets betaalbaars te vinden. Totdat ik tegen mijn Slimmer Kopen® appartement in Woensel aan liep. Met 50% korting voor maar € 70.000 … Hebbes!”

Margriet heeft het al die jaren uitstekend naar haar zin gehad in haar appartement aan de Badelochstraat. “Het is lekker ruim, met een flinke woonkamer, een aparte keuken, twee slaapkamers en een balkonnetje. Veel heb ik er niet aan hoeven doen; gelukkig maar, want ik ben verre van technisch. Behang van de muren, alles getext, laminaatvloer laten leggen … dat was het wel zo ongeveer. Echt een fijn appartement.”

Baan in buitenland
Toch bood Margriet eind juli haar woning aan Trudo te koop aan. “Mijn vriend heeft een baan aangeboden gekregen aan de universiteit in Swansea, Wales en dus gaan we verhuizen. Ikzelf ben frontoffice manager in een hotel hier in het centrum van Eindhoven. Ik ga ervan uit dat ik in Wales ook wel weer een leuke baan in de hotellerie kan vinden. Hoe dan ook, we hebben erg veel zin in ons buitenland-avontuur.”

Zonder verlies verkocht
Het is natuurlijk wel een lastige tijd om je woning te verkopen, maar gelukkig niet voor een Slimme Koper. “Trudo kwam gelukkig heel snel met een bod,” besluit Margriet. “Een alleszins redelijk bod, vind ik. Ik heb mijn woning uiteindelijk kunnen verkopen zonder er verlies op de lijden en wie kan dat nu zeggen in deze tijd? Toen ik destijds kocht en nu ik weer verkoop … Slimmer Kopen® is voor mij echt een uitkomst!”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type