E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Levent

Levent Cetindere


In 2008 trokken Levent Cetindere en zijn vrouw Nathalie in hun nieuwe Slimmer Kopen® woning aan de Fabritiuslaan. Een fijn appartement dat het jonge stel uitstekend beviel, totdat dochterlief Yasemin werd geboren. Op zoek naar een andere woning dus. Maar ja, zie je huis maar eens te verkopen in deze tijd. Voor Slimme Kopers is dat geen probleem, verzekert Levent. “Binnen twee maanden hadden we ons appartement aan Trudo verkocht.”

Zoals gezegd, Levent en Nathalie woonden met veel plezier aan de Fabritiuslaan. “Een comfortabele woning in een leuke buurt. En met 20% Slimmer Kopen® korting goed te betalen. Maar toen onze dochter werd geboren bleek vier hoog en geen lift toch een heel gesjouw. Bovendien wilden we graag een huis met een tuin, zodat Yasemin lekker buiten kan spelen.”

Weer 20% Slimmer Kopen® korting
Op zoek naar een nieuwe plek dus. Ze vonden een aardige rijtjeswoning aan de Salomon de Braystraat. Levent: “Ook weer met 20% Slimmer Kopen® korting. Het is een huis met een flinke woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers en een zolder. Én met een tuin. Veel hebben we niet aan de woning hoeven doen. Schilderen en een nieuwe keuken, dat was het wel. Het enige waar we nogal aan moeten wennen is de gehorigheid van zo’n rijtjeswoning. Dus misschien gaan we in de toekomst nog eens extra isoleren.”

Geen dubbele woonlasten
Een van de spelregels van Slimmer Kopen® is dat Trudo deelt in de waardevermeerdering, op het moment dat de woning weer wordt verkocht. Maar ook in eventuele vermindering van de waarde en dat blijkt in deze tijd een belangrijk voordeel. Levent en Nathalie konden hun vorige woning snel verkopen, dus zaten niet lang met dubbele woonlasten. “En uiteindelijk hebben we er een heel redelijke prijs voor gekregen,” besluit Levent. “We hebben wel een klein beetje verlies geleden, maar dat hebben we voor deze nieuwe woning met zijn lekkere tuin graag over.”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type