E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Jenn

Jenny Schut

In 2004 kocht Jenny Schut (39) het beneden-appartement aan de Botenlaan dat ze tot dan toe huurde. “Ik vind het eigenlijk een soort mini-bungalowtje. Lekker makkelijk gelijkvloers, maar wel met een flinke tuin van 90 m². Ideaal voor mij!”

Jenny kocht haar compacte appartement (“twee slaapkamers, badkamer, redelijke keuken en een gezellige woonkamer … groot genoeg om in je eentje te wonen!”) destijds voor niet meer dan € 75.000. “Dat was toen nog inclusief 50% korting. Daar heb ik erg veel geluk mee gehad. Omdat ik het al huurde, hoefde ik eigenlijk niets meer aan de inrichting te doen. Maar ik heb toch maar meteen mijn badkamer verbouwd, een nieuwe CV-ketel laten plaatsen en de wand tussen keuken en woonkamer vervangen door een mooie boog.”De lekkerste plek is mijn tuin!
Waar Jenny het meest trots op is? “Tja, eigenlijk op mijn hele huisje. Mijn badkamer is echt heel mooi geworden. Maar het meest geniet ik wel van mijn tuin. Heerlijk om daarin te werken en van de zon te genieten. En dat zo dicht tegen het centrum, op een veilige, lichte plek. Van die rondweg merk je helemaal niets. Ik heb enorm geluk gehad. Zeker ook met die 50% korting, want anders had ik deze woning echt niet kunnen kopen. Nu woon ik helemaal naar mijn zin en houd ik ook nog genoeg over om te kunnen sporten, eens lekker te gaan shoppen of andere leuke dingen te doen. Perfect dat Slimmer Kopen®!”

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type