E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Hans

Hans van Wijck

Als je door zijn tuin wandelt, waan je je eerder in het Spaanse binnenland dan in ons koude kikkerlandje. Een prachtig mediterraan paradijs (kijk maar eens op www.anaxotic.nl), midden in Woensel. Een heerlijke plek. En helemaal zijn eigen plek, sinds Hans van Wijck in 2011 zijn huurwoning van Trudo kocht.

Hans (35) huurde met zijn vriend Maarten al geruime tijd een woning aan de Spinnerstraat. “Een eengezinswoning die ons uitstekend beviel. Ruime woonkamer, voor- en achtertuin, drie slaapkamers. Niet al te groot, niet al te luxe, maar wel erg leuk. Toen we in 2011 onze huurwoning met Slimmer Kopen® korting konden kopen, hebben we dan ook niet lang nagedacht. Waarom zouden we niet investeren in een eigen plek?”

Zeker weten dat je goed zit
Hans en Maarten knapten hun woning door de jaren heen wat op. Nieuwe badkamer, nieuwe keuken, hier en daar een likje verf… Pas toen ze het huis gekocht hadden, besloten ze een aanbouw te laten plaatsen. “Samen met de buren. Als je met tweeën bij een aannemer komt aanzetten, ben je natuurlijk voordeliger uit. Zo werkt dat met grootschalige inkoop.” Dat is precies de reden waarom Trudo Slimme Kopers de mogelijkheid biedt om mee te liften op de contracten die zij voor haar huurders afsluit. Voor glasverzekering bijvoorbeeld en ontstoppingsservice. Van die laatste dienst maakt Hans graag gebruik. “Glas heb ik al via mijn inboedel verzekerd. Maar ik doe wel mee aan de ontstoppingsservice van Taurus. Met zo’n contract ben je uiteindelijk voordeliger uit en het scheelt je een heleboel gedoe. En bij zo’n partij die Trudo aandraagt, weet je zeker dat je goed zit.”Prettig idee in deze tijd
Voorlopig blijven Hans en Maarten onbezorgd genieten van hun eigen woning met die bijzondere tuin, verzekert Hans. “Mocht er ooit een dag komen, dat we hier weg willen, dan is zo’n Slimmer Kopen® woning binnen twee, drie weken aan Trudo verkocht. Dat is in deze tijd toch wel een prettig idee. Mijn schoonzusje en haar vriend hebben al drie jaar hun appartement te koop staan. Daar hoeven wij ons geen zorgen over te maken.” Slim toch?

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type