E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Dennis

Dennis Grotenhuis

In 2006 bezong hij op zijn debuutalbum Comin’ Home het veilige, warme gevoel van thuis. Dat vond hij twee jaar later opnieuw, in zijn tweede Slimmer Kopen® woning. Dennis ‘Denvis’ Grotenhuis. Voormalig frontman van Denvis& the Real Deal, nu lekker bezig met de band D Deadly. BE’er. Fan van Slimmer Kopen®.

Dennis (40) verhuisde in 2008 van zijn oude Slimmer Kopen® woning in Tongelre naar een volgende, aan de Nieuwe Fellenoord. Een prachtige atelierwoning en inderdaad een warm thuis voor hemzelf, zijn vrouw Maaike en hun zesjarige zoontje Lou. “Maaike is decorontwerpster en heeft op de begane grondhaar atelier. Op de eerste verdieping hebben we een ruime woonkamer, eetkamer en keuken. Daarboven een grote slaapkamer, waarvan we twee kleine kamers hebben gemaakt, een badkamer en flink dakterras.”

Verbouwingsplannen
Hoewel de woning flink wat ruimte biedt, wordt het met een opgroeiend kind in huis toch wat krap. “Het enige nadeel van dit huis is dat het maar één slaapkamer heeft. Daarom overwegen we om een aanbouw op het dakterras te plaatsen. We hebben een behoorlijke tuin, dus hoe vaak zit je nou op zo’n terras? Liever een extra slaapkamer.”

Strenge banken
Dennis, Maaike en Lou hebben het prima naar hunzin en willen beslist niet weg. Ja, naar een grotere versie van hun huis misschien, even verderop in de straat. “Ook Slimmer Kopen®. Dan zou die verbouwing niet nodig zijn, maar het lijkt wel of de banken op dit moment extra streng zijn voor zzp’ers. We zouden het prima kunnen opbrengen, maar we krijgen gewoon geen hypotheek voor dat andere huis. Met die verbouwing zijn we uiteindelijk duurder uit. Raar toch?”


Thema-avonden voor Slimme Kopers
Verbouwen dus. Regelmatig organiseert Trudo thema-avonden voor Slimme Kopers. Over fiscale en juridische onderwerpen bijvoorbeeld. Of over wat er zoal bij een verbouwing komt kijken. “Ik ben twee keer naar zo’n bijeenkomst geweest,” besluit Dennis. “Je krijgt een heleboel zinnige informatie en antwoorden op al je vragen van mensen die echt verstand van zaken hebben. Binnenkort gaan we aan de slag.” Slim!

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type