E-mail*

E-mail controle*

HOME > Ervaringen > Ben

Ben Jansen

Het scheelt een stuk als je handig bent. Ben Jansen is druk bezig om zijn nieuwe Slimmer Kopen® woning op te knappen. Volledig. “Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloeren, alles gestukt, alles getext en gelakt … Waar ik straks het meest trots op zal zijn? Op mijn woonkamer. Met meubels die ik voor een groot deel zelf heb gemaakt. Dat geeft toch wel extra voldoening.”

De 21-jarige Ben kocht begin oktober zijn appartement aan de Willem van Kesselstraat, in de wijk Prinsenjacht. “Fijne buurt, lekker centraal, alles bij de hand. Het is een appartement met L-vormige woonkamer, dichte keuken, badkamer, twee slaapkamers en twee balkons. Daar heb ik in mijn eentje volop de ruimte.”

Helemaal je eigen plek
Als open haarden bouwer weet ben van aanpakken. Bovendien kan hij rekenen op de hulp van een al even handige vader, die een eigen schildersbedrijf heeft, en verschillende vrienden uit de bouw. Een beetje klussen is dus geen enkel probleem. “Tot nu toe woonde ik nog thuis bij mijn vader. Via kennissen hoorde ik heel positieve verhalen over Slimmer Kopen®. Dat leek me wel wat, temeer omdat ik niet wilde huren; ik heb van jongs af aan al een eigen plek gewild die ik helemaal op mijn manier zou kunnen inrichten.”

Prima prijs!  
Als je in je eentje wilt kopen, valt het niet mee om de financiering rond te krijgen bij de almaar strenger wordende banken. Maar met 40% korting was de uiteindelijke koopprijs van € 94.000 prima te doen. “Ik wilde per se ook niet al mijn geld in mijn woning te hoeven steken. Hou ik tenminste nog wat over voor andere leuke dingen. Voor vakantie bijvoorbeeld. Lekker op stap in het weekend.” Én voor een prachtig self-made interieur!

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type