E-mail*

E-mail controle*

HOME > Service

Slimmer Koper Service

Met Slimmer Kopen® helpt Sint Trudo u te profiteren van alle voordelen van een eigen woning. Én u kunt gebruikmaken van verschillende Slimme Services, zowel voor als na de koop, zodat u onbezorgd en voordelig geniet van uw Slimmer Kopen® thuis!


CV Onderhoudsabonnement
Sint Trudo wil u als Slimme Koper zoveel mogelijk laten profiteren van de voordelen van een eigen woning. Ook als het gaat om zaken als onderhoud en verzekering. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid ‘mee te liften’ met de grootschalige en dus aantrekkelijke deals die wij met onze leveranciers voor onze huurwoningen hebben gesloten. Bijvoorbeeld met het CV Onderhoudsabonnement via Van Den Hoff Installatiebedrijf.

Meer informatie over dit onderwerp


Ontstoppingsregeling
Niets zo vervelend als een verstopt toilet. Douchewater dat niet wegloopt. Een verstopte gootsteen of afvoer van vaatwasser of wasmachine. Of een regenpijp die potdicht lijkt te zitten. Een probleem dat u liever aan professionals overlaat. Eén telefoontje naar Taurus Riooltechniek (24 uur per dag bereikbaar en u krijgt altijd een medewerker aan de lijn!) en het wordt gefixt.

Meer informatie over dit onderwerp


Hypotheekadvies
Het financiële onderdeel van een woningaankoop vraagt om aandacht en zorg. En dat kunt u van onze hypotheekadviseurs verwachten.

Meer informatie over dit onderwerp


Kooprecht
Sint Trudo heeft een paar duizend van haar huurders een kooprecht verstrekt. Deze huurders hebben binnen nader afgesproken kaders het persoonlijk recht gekregen om van Sint Trudo een aanbod tot koop van de door hen gehuurde woning te ontvangen.

Meer informatie over dit onderwerp


Woonenergie
Wilt u lagere woonlasten? Denk dan ook eens aan het verlagen van uw energiekosten. Wij adviseren WoonEnergie. Want WoonEnergie heeft speciaal voor huurders een BespaarPlan ontwikkeld. Stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening.

Meer informatie over dit onderwerp

INLOGGEN
Wachtwoord...

WONINGAANBOD

Soort aanbod

Prijs inclusief korting

Van

Tot

Type woning

Locatie

Eindhoven

Buiten Eindhoven

Slimmer Kopen type